30. novembra koncert Saše Matića

Olimpijski centar Jahorina za 30. novembar 2019 godine najavljuje koncert Saše Matića na olimpijskoj planini.

Pored odličnih rezultata koji su ostvareni ovog ljeta i najave nove zimske turističke sezone koja je svakako povod za slavlje, ovaj dan će obilježiti i zvanično puštanje u rad prve kabinske gondole na Jahorini kao i ostalih projekata na kojima je OC Jahorina vrijedno radio u prethodnom periodu.

U mnoštvu balada po kojima je Saša Matić poznat, ali i veselim pjesmama uz koje će publika moći da zapleše, gosti Jahorine će biti u prilici da uživaju 30. novembra, na koncertu koji počinje u 20:00 časova.

Image result for sasa matic 2019

Direktor olimpijskog centra Jahorina, Dejan Ljevnaić, tim povodom je izjavio: “Nastavljamo sa organizacijom dobrih koncerata i ponovo na Jahorinu dovodimo poznatu muzičku zvijezdu. Radi se o Saši Matiću, koji će izvedbom svojih hitova uveličati naše slavlje. Na isti dan ćemo otvoriti prvu kabinsku gondolu na Jahorini i sve ostale projekte zvanično pustiti u rad”.

On je naglasio da je OC  mnogo uradio tokom priprema za ovu sezonu, te da će skijaši i svi posjetioci Jahorine imati priliku uživati u još boljoj i sjajnijoj Jahorini.

“Iako smo većinu kapaciteta usmjerili na infrastrukturne radove, provoda na Jahorini ni ove zime neće nedostajati, te ćemo i tokom sezone nastaviti sa organizacijom velikih koncerata i dobrog provoda na koji su svi navikli”, istakao je LJevnajić.

Koncert Saše Matića će biti održan u zatvorenom prostoru a karte su već puštene u prodaju. Cijena karata se kreće od 15 KM parter, 50 KM vip backstage, do 70 KM vip exclusive. Na dan koncerta cijena karte za parter mjesta će iznositi 20 KM.

Karte je moguće kupiti na prodajnim mjestima: Jahorina (Termag, Vučko i Lavina), Pale (TC Tom Caffe Galerija), Istočno Sarajevo (Salon ljepote KISS), Bijeljina (Klub Frojd) ali i putem sistema kupikartu.ba online kao i na njihovim prodajnim mjestim.