Najposećeniji vikend na Jahorini

U subotu i nedelju, 8. i 9. februara ostvareno je skoro 90.000 vožnji, sa preko 10.000 skijaša, što ga čini najposećenijim vikendom u ovoj zimskoj sezoni. Vikend je izuzev skijanja obeležio i niz dešavanja.

Posetioce je u subotu zabavila predstava Ero sa ovoga sveta, dok je u nedelju predstavljena promocija brenda Lopar International u Olimpijskom baru na vrhu planine. Sjajan vikend ulepšao je i Rambotur sa Rambom Amadeusom koji je animirao posetioce Jahorine.

Za nadolazeći vikend, 15. februara u 14 časova zakazan je treći po redu Apres ski party sa bendom Regina u Olimpijskom baru a nakon toga od 16h Tabači za Vas, dok će 16. februara do 12:00 časova uslediti Red Bull Home Run Pre Party takođe u Olimpijskom baru na vrhu. U nedelju, 23. februara u 12:00 održaće se tradicionalno, Humanitarna trka Skijaj za Život a od 14 časova humanitarni party sa OK Band na platou Poljice.

Subotu, 29. febraura obeležiće još jedan Red Bull Home Run Pre Party takođe u baru na vrhu dok je za 7. mart pripremljena celodnevna zabava –  od 16:00 već tradicionalno Red Bull Home Run takmičenje  a potom od 20:00h dugoočekivani spektakl sa koncertom poznatog muzičara Gibonnia.