Letnja sezona na Jahorini od 28.juna

U nedelju 28.juna je zvanično otvaranje letnje sezone na Jahorini i od tada će sve letnje atrakcije biti puštene u pogon. Olimpijski centar je izuzev mnoštva različitih aktivnosti prilagodjenih turistima svih uzrasta i preferencija pripremio i popust od 30 % na sve sadržaje.

Jahorina se može pohvaliti već poznatim planinskim bobom 2,5km dužine koji je jedan od 10 najvećih u celoj Evropi. Polazak boba je u neposrednoj blizini velikog jezera na vrhu planine i restorana koji je smešten na najlepšoj poziciji na Jahorini, odakle se može uživati u vidikovcima i pogledu ka planinskim ljepotama. Jezero je ambijentalno uređeno sa novim stazama za šetnju, klupama i molom. Za sve posetioce će biti na raspolaganju biti i Xreycer, tjubing, nezamjenljiva panoramska vožnja žičarom Poljice, kao i sportski kutak sa terenima, bicikli i staze za hajking – staza ljubavi, staza zdravlja i sportska staza, u rasponu od 2,5km do 13 km.

Za leto ove godine Jahorina je pripremila još tri velike atrakcije.

 

Tower ili Toranj smešten na platou Poljice omogućava penjanje na visinu od 9 metara laganim povlačenjem užeta. Snaga i brzina povlačenja užeta direktno utiče na brzinu uspona. Tokom vožnje tower se kontinuirano okreće oko vertikalne ose i omogućava uživanje u panoramskom pogledu fenomenalnih planinskih predela.

 

 

 

Skydive je smešten kod jezera za veštačko osnežavanje, na vrhu Poljica koji su ujedno najatraktivnija lokacija na planini. Nesvakidašnja vožnja iznad jezera pruža jedinstveno adrenalinsko iskustvo, panoramski pogled na vrhove Jahorine i let po nebu iznad olimpijske planine.

 

 

 

 

Loopster ili Balerina takođe pozicionirana na platou Poljice omogućava svim uzrastima da se u potpunosti zabave u vožnji koja predstavlja jedinstveno iskustvo. Tokom vožnje u nekoj od 8 kabina koje se okreću u krugu ali i oko svoje ose u oba smera putnici mogu da se odluče za ležernu vožnju ili da dožive adrenalinske turbulencije. Za one koji žele divlju vožnju samo nebo je granica!

 

Tokom leta će biti organizovani i periodi sa popustima na sadržaje, prvi je već na samom otvaranju 28. juna kada će popust iznositi 30%. Potom 16.-19.7.2020. godine akcijski period pod nazivom „Zameni more za planinu“ kada će popust na letnje sadržaje biti 15%, zatim 27.-30.7.2020. godine „Dani školaraca“ kada će popusti biti 20%, dok će svakog 10. 20. i 30. u mjesecu pod sloganom „Jahorina je čista desetka“  popusti na sadržaje biti 10%.

Čekamo Vas!